Säästä jopa 25% yrityksesi nykyisistä pilvipalvelukustannuksista!Tee yrityksesi pilvipalveluista jälleen kustannustehokkaita!

Pilvipalvelut sisältävät nykyään erilaisia piilokustannuksia ja monta kertaa se, mitä luulet käyttäväsi, ei täsmääkään loppulaskussa.

Tämä rajoitetun ajan voimassa oleva tarjous sisältää kaksi yksinkertaista vaihetta ja on suunnattu yrityksille koosta riippumatta. Emme anna eteesi automaattista tilauslomaketta vaan haluamme olla suoraan yhdessä asiakkaidemme kanssa.

 

Vaihe 1: Ota yhteyttä osoitteeseen myynti@datalounges.com, kerro meille yrityksesi nykyiset käytössä olevat pilviresurssit ja kuukausi kohtaiset kustannukset. Myyntihenkilömme ottavat sinuun yhteyttä vielä saman päivän aikana tarjouksella, joka voi pienentää yrityksesi pilviresurssienkustannuksia jopa 25%. Lisäksi tarjoamme laajalti muita ominaisuuksia yrityksesi tarpeisiin.

Huom. Saatamme pyytää kopiota nykyisestä laskutuksesta jos pyydetty summa on poikkeuksellisen pieni, mutta tätä ei yleisesti tapahdu.

Tarjous voi sisältää myös ilmaisen käyttöönoton ja infran siirron, rajattoman tiedonsiirron, ilmaiset varmistukset tai levytilaa Datalounges Oy:n S3 alustalla. Varmistamme, että yrityksesi saa räätälöidyn ja loistavan tarjouksen juuri tarpeidesi mukaan.

Vaihe 2: Kun pääsemme sopimukseen, luomme sovitusti kaiken valmiiksi, annemme teille pääsyn hallintaan ja opastamme käytössä sekä tarvittaessa autamme siirtämään palvelut meille.

Lisäksi hieman pilvialustastamme; virtuaalikoneiden käyttölevytila on puhtaasti SSD-levyillä ja yhteys konesaliimme on kahdennettu. Resurssimme ovat Datalounges Oy:n omia eli emme tarjoa ulkopuolisia resursseja esim. Amazonilta tai Googlelta. Konesali sijaitsee EU:n alueella ja on täysin GDPR-hyväksytty. Joka hetkellä tiedämme missä data sijaitsee ja niin tiedätte tekin.

Joten tehdään pilvipalveluista jälleen kustannustehokkaita! Tämä huipputarjous on vain sähkönpostin päässä!

 

Yhteyden ottoanne odottaen

Datalounges Tiimi

 

Comments are closed.